Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč jsou imigranti nebezpeční a co je třeba udělat nejdřív a co potom..

Fanatizmus, jak jsme se přesvědčili při první přímé volbě prezidenta, je nejhorší zbraň. Mám ve svém okolí stále dost lidí, kteří se nevzpamatovali dodnes. Nechápou, protože chápat prostě nechtějí. Museli by uznat, že naletěli....

Lidé, kteří se k nám doslova tlačí, jsou jako armáda, která chce bojovat, tedy podle mne. Jsou to zfanatizovaní lidé, kteří byli přesvědčováni a tedy přesvědčeni, že nás musí zachránit. Jinak fanatizmus nefunguje. Útočí se na ušlechtilost člověka a proto on má pocit, že koná spravedlnost. Oni mají pocit, že my, bílí, bloudíme, že nechápeme o čem je život a že jsme proto nešťastní. Oni nás chtějí zachránit. Dát nám svou víru. A pokud jsou vychováváni od malička v krutosti a násilí, nepřipadá jim to vůbec špatné. Oni to tak zkrátka nevnímají, protože nepoznali nic jiného. Proto propaganda u nás se stále více obrací k dětem.  Ty se dají ovlivnit, protože se ještě neorientují v tom, co je správné a co ne. Proto v Norsku odebírají děti jejich rodičům. Chtějí si je vychovat sami pro své účely. Pokud si rodiče svých dětí vlastně nevšímají, mají pocit, že výchovu má na starost škola a nechápou, že svým potomkům by měli ukazovat cestu a předat jim své zkušenosti a životní moudrost, pak tady mají politici volné pole působnosti. Vždyť naše konzumní společnost tak byla záměrně orientována propagandou. Vzpomeňme dobu vlády komunistů. Rodiče se báli mluvit před dětmi otevřeně, protože dítě se ve škole prokeclo a byl malér. Trest pro dítě a bylo-li to závažnější, už se zapojila STB. Teď to mají složitější ti, co nám chtějí vládnout. Máme demokracii a proto nás nemůžou trestat za neposlušnost tak snadno. Proto používají demagogii a propagandu. Záměr byl asi takový( podle mě), zničit bílou rasu a nahradit obyvatele Evropy jakousi nižší rasou, která by se dala ovládat. Má vzniknout člověk světle hnědý s IQ max. 90. Schopný pracovat, ale neschopný samostatně myslet. Jen moc nechápu politiky, protože vládnout mase chudáků, kteří nechápou a jen snad slepě se jim klaní a uctívají je, nikdy nemůže člověka uspokojit. Každý člověk se rád chlubí tím, co má a co umí, čeho dosáhl a proto to dělá. Ale bude mít před kým se chlubit? Svět je teď takový celistvější díky internetu. Už pro nás není problém spojit se s kýmkoliv na planetě a sdělit si, co je nového atd. A informace je ten hlavní artikl. Nikdo nemůže nikým tak snadno manipulovat, když si každý, je-li toho schopen, opatří fakta a informace v té nekonečné knihovně světa. Snáze odhalí lež a manipulaci každý, kdo si ji uvědomí.

 Proto argumenty "sluníčkářů" jsou o tom, že nás příchozí obohatí a pomůžou nám ve vývoji, zaměstnanosti, že nevymřeme atd. Každý soudný člověk ví, že oni jsou na úrovni středověku. Jejich vývoj je pomalejší. Oni se nemají kde učit a když, školí je misionáři ve službách USA nebo Velké Británie, Španělska, Francie, Německa... Vždyť kdo zakládá například rezervace pro záchranu ohrožených druhů zvířat v Africe? Jsou to domorodci? Řekla bych, že oni moc nechápou, že ten druh je ohrožen, neví, že žije třeba už jen u nich. Jak by to věděli? To jen naše studie o tom informují. Oni ví, že třeba lev je schopný je zabít, pokud se mu postaví do cesty, že loví jejich domácí zvířata a je jim jedno, že jich na světě už moc nezbývá. 

Tito lidé jsou zneužiti jako zbraň. Co nám tedy zbývá? Buď musíme útok skutečně odrazit a tedy zamezit přístup imigrantů silou, protože oni nás poslouchat nebudou. Oni mají v hlavách jediný cíl. Jako fanatici nevidí a neslyší. Vždyť voliči Schwarzenberga dodnes tvrdí, že pan kníže by nám vládl spravedlivě i když by mohli vědět, že je to cizí státní příslušník, člen onoho spolku Nový řád, člověk, který je přesvědčený o své nadřazenosti, který pohrdá českým národem atd. Propaganda byla skutečně skvěle využita a jen samostatně myslící lidé to prohlédli, vyhodnotili a volili českého Zemana, ač jim původně nepřipadal po Klausovi jako dost reprezentativní. Přece jen pan Klaus byl elegán a hlavně vyrostl v úplné a spořádané rodině. Zeman neměl ten mužský vzor, přesto to zvládl uspokojivě. Je to slušný člověk. A víte proč ta propaganda byla tak geniální? Protože když se podíváte na volební tým pana knížete, jsou to poměrně mladí lidé, kteří tomu uvěřili a proto byli přesvědčiví.

   Druhá možnost je ty lidi jaksi dovychovat a v prvé řadě odfanatizovat, čili je znejistět, že pravda je jiná a dát jim možnost prohlédnout třeba tím, že budou mít informace, odpojit je od těch fanatizujících vůdců. Vysvětlovat a zase vysvětlovat. Myslím, že my máme obohatit je naší kulturou, ne oni nás. To by plány oněch stínových vlád zcela zhatilo, kdyby jsme se my lidé spojili. Nebude to lehké. Konzumní společnost je vlastně taková ukolébavka. Máš se dobře, tak není co řešit. Pokud začneš myslet a nebude ti stačit, že máš vlastně veškerý možný hmotný majetek, protože tě neuspokojuje a dál hledáš, pochopíš o co jde. Nebudeš pak patřit ani mezi sluníčkáře, kteří hrabou peníze za stabilizaci problému,nikoliv za jeho řešení, ani mezi ty obránce našich žen, vnoučat a dětí. Vždyť jde o člověka jako takového. O lidstvo, ne jen o jeho fragmenty.

  A kdo ví, co říká Anastasie už dávno je probuzený. Nebojme se obětí, nikdo nás nikdy nemůže zabít, jen naše těla a jména.

Autor: Jiřina Faltisová | sobota 23.1.2016 14:44 | karma článku: 32,19 | přečteno: 1592x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Přímá volba prezidenta a diskriminace žen

Asi to není "téma dne", ono se na to nějak pozapomnělo. Bohužel problém graduje. Mezi kandidáty na prezidenta už žádná žena není. Proč asi? Že by se nenašla žádná schopná?

9.12.2017 v 17:34 | Karma: 12,03 | Přečteno: 555x | Diskuse| Společnost

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

Já si myslím, že problémem pana Okamury je jeho nabubřelé ego. Já jsem byl první, já od začátku říkám, já jsem přišel s tímhle ... a naopak za to může vláda Sobotky, Babiše a Bělobrádka ( i bez Babiše...)

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68 | Přečteno: 956x | Diskuse| Politika

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

Reakce na vaše vystoupení ze dne 19.5. 2017 na SVČS. Jste demagog a sázíte na českou závist a nepřejícnost. Mluvíte pod heslem "Proti všem" spolupráce vyloučena.

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80 | Přečteno: 941x | Diskuse| Politika

Jiřina Faltisová

Prezidentský kandidát Horáček

Moje reakce na rozhovor v Deníku.cz.. Řekla bych, že je na dobré cestě, jen zvolil nesprávný čas. Jeho studium sociální antropologie a snad aktivity, založené na setkávání s lidmi, jistě přináší výsledky, ale problém je jinde...

17.12.2016 v 15:45 | Karma: 32,68 | Přečteno: 1370x | Diskuse| Společnost

Jiřina Faltisová

Ruská propaganda něco jako paní Kolombová?

Nějak narážím stále jen na to, že Rusko je hrozba a pořád se tu přesouvají USA jednotky, zbraně a radary, stále nové vojenské základy USA kolem Ruska, ale pozor(!) na ruskou propagandu. Něco jako dvojitý agenti nebo kontrašpioni?

26.11.2016 v 16:32 | Karma: 40,25 | Přečteno: 1406x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hromadná nehoda u letiště blokuje Pražský okruh, jedno z aut je na střeše

29. dubna 2024  16:33,  aktualizováno  17:56

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly na 27. kilometru Pražského okruhu, kde...

Řidič auta taženého na laně si zamkl volant, neovladatelný vůz skončil v kolejišti

29. dubna 2024  17:52

K neobvyklé nehodě vyjížděli policisté a hasiči na místo nedaleko Hanušovic na Šumpersku, kde...

Česko a Německo sdílí pohled na válku Ruska proti Ukrajině, řekl Pavel

29. dubna 2024  6:03,  aktualizováno  17:20

Česko a Německo podle prezidenta Petra Pavla sdílí pohled na válku Ruska proti Ukrajině, na...

Čarodějnice bez ohňů? V části Česka vydali zákaz, hrozí požáry

29. dubna 2024  15:14,  aktualizováno  17:02

Ve Středočeském kraji se od úterý nesmí zapalovat oheň, a to ani na zahradách v blízkosti lesa nebo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik