Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč lidé nevěří na mimozemšťany

Tolik filmů a seriálů o nich je a přece, když řeknete, že jsou, okolí celkem agresivně vám to vyvrací. Tzv kruhy v obilí nikdo nevysvětlil, jen odvedl pozornost a dál nic, ticho po pěšině. Spokojíme se s tím?

     Co se týká reakcí okolí vysvětluji si to tak, že třeba spisovatel Paulo Coelho říká, že chceš-li znát odpověď svého anděla, přečti ji na rtech svého souseda. To asi nemyslí konkrétního člověka, který vedle mě bydlí, ale kdokoli, kdo je právě vedle mě. A světe div se, kolikrát se ten člověk i diví, proč to řekl, jak ho to vůbec napadlo, když ho na to upozorním.   

   Mimozemských civilizací je víc a nejsou jen ti hodní nebo zlí. Jsou jací jsou. Jenže ti, kteří z naší energie žijí, zvlášť energie strachu je pro ně výživná, ti si nepřejí, aby se o nich vědělo. A protože nás ovládají přes naše myšlení, tak celkem chápu tu agresivitu okolí, když říkám, že tu jsou. Jsi blázen, patříš do blázince atd., ale argumenty nikde. Jediná odpověď je :" Ty si je viděla". V televizi by to řekli atd.. Neřekli, naopak a tvrdě se razí jediná odpověď. Kdo věří na mimozemšťany je blázen a tak pořád dokola. Jenže nová doba, která započala v roce 2012 je o tom, že konečně se lidé probouzí a začínají "myslet srdcem" neboli cítit. Čili do jisté míry odpojí ten ovládaný nástroj. A jsou znepokojeni tím, že ta či ona informace v nich zanechává divný nepříjemný dojem. Ano, blázince jsou plné lidí, kteří slyší hlasy. Myslím že se jim říká schizofrenici. Já neslyším hlasy ve své hlavě, jen cítím, že musím něco udělat. U spousty lidí se mluví o tzv. vyhoření. Já bych řekla, že mají pocit, že jsou ve slepé uličce. Jejich počínání nikam nevede, nepřináší jim pocit uspokojení. Každý člověk, který ohrožuje tu skupinu těch šediváků, těch zlých mimozemšťanů, kteří žijí z té negativní energie, kterou vytváříme my lidé, když se opravdu bojíme, je okamžitě zesměšňován a umlčen, aby dál mohla fungovat ta hra s námi lidmi jako s figurkami na šachovnici. Vytvářejí se konflikty, války, nepokoje a když to nestačí, jde to tvrdě. Zabíjení lidí ve velkém je na denním pořádku. Teroristické činy, ke kterým se hlásí jednou ti a podruhé jiní. A neustálé rozepře, zda to dělají Američani nebo Rusové, muslimové nebo křesťani, Irové, Kurdové a jak se všechny ty skupinky jmenují. Jedna redaktorka o konfliktu v Sírii řekla doslova, že tam bojuje každý s každým. Není to někomu podezřelé? Otázka ale není kdo to dělá, ale proč to dělá. O co vlastně v tom konfliktu jde nikdo neví. Jde jen o to, že to musí běžet, aby ta energie strachu proudila. Aby ji mohli sklízet ti, kteří ji potřebují. Obrana je jediná. Nehrát ty hry, nenechat se zatahovat do všelijakých konfliktů. On je totiž člověk neuvěřitelně silný a pokud nepodlehne strachu, je neporazitelný.

Sama si kladu otázku, jak bych asi reagovala, kdybych takového mimozemšťana potkala. Jednak si myslím, že , nakonec to bylo i v těch filmech, že bych je nepoznala, protože můžou mít podobu jakoukoliv. Můžou klidně vypadat jako já a říká se, že máme dvojníka. Teď jde o to, kdo je to já. Je to ten hmotný obal nebo ta duše, jejíž existenci už prý vědci potvrdili? Duše je energie. Tuhle energii není možné zabít. Tělo ano. Jediná možnost žít ne téhle planetě je narodit se. Vybrat si tělo, do kterého se narodím, čili i duše je logicky mimozemšťan.

Když tohle píšu, víří mi v hlavě myšlenky, jako když to zveřejníš, budou tě mít za blázna, budou si na tebe ukazovat prstem atd. A já říkám, je mi to jedno. Není to o mně, ale o nich. Druhá dohoda. Nebrat si to osobně. A pak si také říkám, co když se tu objeví "muži v černém" a budou se mě snažit zastrašit třeba tím blázincem. Nebojím se, nevytvářím tuhle emoci a proto se nezhmotní.

    Jen už mě fakt nebaví přihlížet, jak jsme manipulováni. Jak se dohadujeme, zda volit tu či onu stranu ve volbách. Jak když se objeví někdo, kdo například plní, co slíbil před svým zvolením a myslím pana Zemana i Babiše například, jak je hned jiným člověkem napadán a osočován a snaží se strhnout lidi útokem na jejich slabá místa, jakými jsou předsudky, závist a chamtivost. Podívejte se tomu člověku do očí. Žije vědomě? Nechová se spíš jako robot, loutka? Nevydírá nebo nekorumpuje ho někdo?

Takže závěr. Já si myslím, že mimozemská civilizace existuje a říkám, že vzhledem k tomu, jaké prostředky používají ti zlí, jak si hrají s našim vědomím, pak pomoc zvenčí potřebujeme a já se tímto přimlouvám alespoň za ty, kteří ví. Mně už se v tomhle žít nelíbí. Prosím pomozte.

http://evolutionmind.eu

 

 

 

 

Autor: Jiřina Faltisová | středa 6.7.2016 15:53 | karma článku: 16,28 | přečteno: 701x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Přímá volba prezidenta a diskriminace žen

Asi to není "téma dne", ono se na to nějak pozapomnělo. Bohužel problém graduje. Mezi kandidáty na prezidenta už žádná žena není. Proč asi? Že by se nenašla žádná schopná?

9.12.2017 v 17:34 | Karma: 12,03 | Přečteno: 555x | Diskuse| Společnost

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

Já si myslím, že problémem pana Okamury je jeho nabubřelé ego. Já jsem byl první, já od začátku říkám, já jsem přišel s tímhle ... a naopak za to může vláda Sobotky, Babiše a Bělobrádka ( i bez Babiše...)

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68 | Přečteno: 956x | Diskuse| Politika

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

Reakce na vaše vystoupení ze dne 19.5. 2017 na SVČS. Jste demagog a sázíte na českou závist a nepřejícnost. Mluvíte pod heslem "Proti všem" spolupráce vyloučena.

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80 | Přečteno: 941x | Diskuse| Politika

Jiřina Faltisová

Prezidentský kandidát Horáček

Moje reakce na rozhovor v Deníku.cz.. Řekla bych, že je na dobré cestě, jen zvolil nesprávný čas. Jeho studium sociální antropologie a snad aktivity, založené na setkávání s lidmi, jistě přináší výsledky, ale problém je jinde...

17.12.2016 v 15:45 | Karma: 32,68 | Přečteno: 1370x | Diskuse| Společnost

Jiřina Faltisová

Ruská propaganda něco jako paní Kolombová?

Nějak narážím stále jen na to, že Rusko je hrozba a pořád se tu přesouvají USA jednotky, zbraně a radary, stále nové vojenské základy USA kolem Ruska, ale pozor(!) na ruskou propagandu. Něco jako dvojitý agenti nebo kontrašpioni?

26.11.2016 v 16:32 | Karma: 40,25 | Přečteno: 1406x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rusové si přivlastňují Kanta. Je naše kořist, tvrdí gubernátor Kaliningradu

29. dubna 2024  9:17

Gubernátor Kaliningradské oblasti, nejzápadnější výspy Ruska na březích Baltu mezi Polskem a...

Rozhodnutí ANO neúčastnit se jednání nepovažuji za šťastné, řekl Pavel

29. dubna 2024  8:33

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO neúčastnit se jednání o...

Jak se chystá převrat. V Německu začíná proces s extremistickou skupinou

29. dubna 2024  7:35

V Německu v pondělí začíná první z procesů se členy extremistické skupiny Říšští občané, kteří čelí...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik