Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Nemyslím, že argumentovat jakýmkoliv průzkumem je relevantní, neboť jak praví klasik - věřím jen těm statistikám, které si sám zfalšuji. Nicméně ta hysterie pražských pravdoláskařů je do nebe volající a již nese ovoce. Je jisté, že Zeman jde správnou cestou, uplyne 14 dní a průzkumy budou zase úplně jinde. Ta truckavárna mu nemůže ublížit. A médiím už věří jen opravdový naiva.

1 4
možnosti
Foto

J40i37r28i 75B71i64l61i30n58a

23. 11. 2014 20:20

Pokud soudruzka cte rudohnedy politicky bulvar Parlamentni listy a veri tamnim anketam, tak ji Buh pomahej....

3 1
možnosti
Foto

Jednu červenou kartičku pro Vás! Ale nespleťte si ji s legitimací!

Za blog Rv!

4 1
možnosti
Foto

Vždycky mě nadzvedne, mě tichého a klidného človíčka, když mi už za komunistů podsouvali, že jsem něčím bebo někým ovlivněna. ;-€  Zeman se chová tak, že i slepec, nebo člověk bez přístupu k medíím, musí vidět, že to není slušné jednání. Hlava státu je přece člověk tak viditelný, že snad by měl aspoň trochu uvažovat o bontonu.

5 1
možnosti
MS

Ty vášně proti prezidentovi rozpoutává především Miloš Zeman sám. :-P

5 1
možnosti
Foto

Když jste zmínila ony 4 dohody, tak první z nich je "nehřešte slovem". Prosím - v rámci Vašich aktivit ji zkuste nějak připomenout panu Miloši Zemanovi. 

Děkuji předem.

4 0
možnosti
PK

Skoro jakoby promluvila Jiřinka Švorcová. ;-D

9 3
možnosti
JH

A ja jaj. S obsahem se nedá vyloženě nesouhlasit, ale přečtěte si pozorně svůj text, než jej definitivně odešlete. Každý se dopustí chyby, ale dvě hrubky na třech řádcích je příliš.

3 1
možnosti
Foto

Aktualizzovaná data ankety http://www.novinky.cz/domaci/354229-zemanovo-chovani-vadi-vetsine-cechu-ukazal-pruzkum.html

Jste spokojeni s tím, jak Miloš Zeman vykonává funkci prezidenta České republiky?

Ano: 35,4 %

Ne: 64,6 %

8 2
možnosti
Foto

A kde je, Jiřko, těch sedm miliónů těch, kteří ho nevolili?

Celá ta přímá volba byla jen zkratovitým jednáním Parlamentu, protože nebyli schopni domyslet, že změna volebního systému musí mít také konsekvence v jiných zákonech, též ústavních.

Mimochodem, všichni kandidáti z prvního kola porušovali tento volební zákon, zákon sice špatný, ale závazný a platný. (Paradoxně nejméně Modrý Mauritius, prof. Franz.) Ostře jsem sledoval, jak kandidáti volebním zákonem pohrdají a podal stížnost tehdejší předsedkyni Parlamentu M. Němcové. Ani se neobtěžovala odpovědět.

5 1
možnosti
JR

J40a60n 48R48á12ž

22. 11. 2014 17:40

Občané se při volbě prezidenta rozdělili na tři skupiny: Jedna k volbam nešla protože jim nepasoval ani jeden kandidát nebo jim bylo jedno,kdo z tech dvou to bude. Druhá volila Schwarzenberga a třetí Zemana. Z toho je vidět, ze nejméně bylo příznivců Schearzenberga. Ale ty je od boleb nejvíce slyšet, protože ovládají media, ne že by byli jejich akcionaři, ale jsou ti, kteří v nich pracují. A taky proto, ze zejména v Praze je každý kdo pluje na Zemana je IN.

Myslím,že ten protizemanovský boj média i "kavárna" přepískli stejně, jako přepískli při oslavování Schwarzenberka před volbami. Každá přehnaná kampaň, ať pozitivní nebo negativní se v konečném důsledku projeví kontraproduktivně. A tato už je tak přehnaná, že má už dnes silně negativní výsledek. Zradikalizovala lidi a ti v afektu udělají to, co by jinak neudělali. Znám hodně lidí, kteří Zemana volili na truc pražské kavárně, ač Zeman nebyl jejich šálek čaje a tento efekt protestu proti manipulaci se mimo Prahu projeví velmi brzy.

5 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik