Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pleš jako výsledek špatného životního stylu? Ne, tak tuhle dámu ne.

0 0
možnosti

J52a75r59a 44R13a46n10k

4. 8. 2015 10:46

Zkuste to ve fitku, dve me kamaradky se uz dostaly pod cepec:-)

0 0
možnosti
Foto

dnes jsem, v rámci prázdninových výletů, ujel asi 70 km a potkal jsem několik desítek sólo cyklistů vašeho věku.

Zkuste udělat také takový výlet na kole a nemusí to nutně být tolik kilometrů.

Lepší, než nějaká seznamka

1 0
možnosti
Foto

Testovala jsem, nefunguje. Prostě minete několik desítek cyklistů...

2 0
možnosti
Foto

Vydržte, najdete...prostě někde je, tak proč se po něm nedívat i na seznamce. Když je někdo dlouho sám, pařezovatí. Někdo přechodně a někdo napořád. Mohla bych o tom skládat symfonie - měla jsem to tak deset let.

A jeden dovětek. Nehledejte minulost a zkuste nesrovnávat. S tím, kdo už není totiž nelze soupeřit, nelze být lepší.

2 0
možnosti

nesázejte na dotazníky, ty snesou všechno, spíš to ponechejte na intuici na základě přímého kontaktu, ono to v případě seznamek jinak moc nejde. je pravda kolik takových setkání jste ochotna absolvovat. Plně Vás chápu, že srovnáváte potenciálního přítele s Vaším zesnulým kamarádem, ale nedělejte to, tak nového partnera nenajdete. A hlavně nic neuspěchat. Pokud máte ještě někoho potkat, s kým si budete blízcí, tak to určitě přijde. A nemusí to být přes seznamku.

1 0
možnosti
Foto

Nerad kazim nadseni ale jakakoliv seznamka ktera hned zada poplatky ve me vyvolava neduveru. Ono totiz dnes neni slozite koupit databazi s desitkou tisic osob, udelat k tomu hezke klikatko a vytvorit generator nahodnych cisel ktery vam bude nahodne "navstevovat" profil aby to vypadalo ze na seznamce nejaka aktivita je.

Pak staci lidem tvrdit neco jako "muzete si najit partnera ale pokud mu chcete napsat, musite zaplatit"... Z pocatku to vypada ze seznamka zije - je tam spousta profilu, obcas vam na ten vas nekdo mrkne. Treba se do nekoho i zakoukate a napisete mu. Nebo nekdo napise vam a vy chcete odpovedet. Tak zaplatite a ... najednou nic nereaguje.

2 0
možnosti
Foto

Tak z něčeho žít musí a každý nemůže vyrábět, vždyť by to neměl kdo koupit. Ale vážně, řekla bych, že ten dotazník sestavil profík, tak si odměnu zaslouží. Bylo by podezřelé, kdyby to bylo zadarmo :-)

0 0
možnosti

J25a17n 20H96l73e30d50í76k

3. 8. 2015 11:48

vaše kvalita se měří vaší reakcí, přímo na místě, na jeho názory. Ono to dá práci, ale protinázory musí mít sílu. Třeba jen provokoval, což se stává nešťastníkům.

0 0
možnosti
Foto

No debatovali jsme dlouho, on ty názory má zabetonovaný. To nebyla jen provokace:-/

0 0
možnosti

Dobrý den, já vám držím palce :) a neztrácet naději, já jsem se na seznamce seznámila se svým mužem (jsme tedy ted svoji dva měsíce, ale jinak spolu žíijeme ctyři roky) - a nepoznala jsem hodnějšího a úžasnějšího chlapa. Problém je ovšem v tom, že je třeba velmi pečlivě třídit zrno od plev. Stejně jako v tramvaji, i na seznamce narazíte na úplně kohokoliv... :)

2 0
možnosti

Tak tak, ke všemu je problém i v tom, že co je pro jednoho zrno můžou být pro druhýho plevy, a naopak;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik