Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Předně bych, paní Jiřino, vyjádřil souhlas s předposledním odstavcem. Je třeba těm lidem otevřít oči, mají-li jiné informace o nás, než jaká je skutečnost. To by, z mého pohledu, mohl být významný krok.

Se zbytkem si dovolím silně nesouhlasit. Stejně tak jako jsem s těmi imigranty nemluvil já a nemůžu tedy říct, že nejsou zfanatizovaní a že nás nechtějí vyhubit a kdesicosi, stejně jste na tom vy. Ani vy jste s nimi nemluvila a vaše i moje domněnky jsou založeny toliko na pár fragmentech. Moje postoje opírám především o "podle sebe soudím tebe", tudíž když já necítím nenávist k druhým nevím, proč by ji měli oni cítit k nám. Na druhou stranu když čtu názory mnoha zdejších bloggerů nebo diskutérů, tak je vlastně možné všechno. Přesto budu ale raději věřit v lidskou dobrotu než v lidskou zášť.

Nemyslím si, že by mediální prostor přetékal vyjádřením o tom, jak nás někdo obohatí, jak nám porostě ekonomika a jak nevymřeme. Ano ... nová kultura i nová krev mohou být jistým obohacením, ale to se týká úplně všech lidí ... včetně mě, včetně vás ... takže to je spíš takové klišé.

Co se knížete týče, hádám nikdo nemůže soudit prezidentoval-li by spravedlivěji než pan Zeman (už jen toto samotné vyjádření je sporné, o spravedlnost přeci v prezidentském úřadě, který máme spíš pro reprezentaci než moc výkonnou, nejde). Každopádně pan Schwarzenberg je český rodák. Za cizince jej nepovažuji.

Řeči o novém řádu a snaze nahradit zdejší obyvatelstvo něčím lépe ovladatelným naráží na zásadní fakt, že takovým krokem by si ti mocipáni sami pod sebou podřízli větev. Je to hloupost.

Člověk 21.století (řekněme moderní a civilizovaný člověk) by měl být schopen řešit problémy jinak, než násilím. Pokud se budeme chovat k ostatním barbarsky, těžko jim můžeme barbarsví vyčítat.

3 1
možnosti

Kde v sobě berete tu drzost, říkat o někom, že je na úrovni středověku a že má pomalejší vývoj, když jste schopna sepsat a zveřejnit takovýto blábol plný chyb, myšlenkové zmatenosti, bludů a nesmyslů? Je mi vás docela líto.

3 5
možnosti
Foto

Je hezké, nazývat to drzostí. To byla reakce na to, jak se muslimové chovají třeba na plovárně. Onanují ve vířivce a kálí do bazénu. Ve středověku také neznali tříděný odpad a splachovací WC atd. Nebo ano? Nemusíte mě litovat, mně je celkem dobře a svobodně:-)

7 1
možnosti
Foto

"Kvalitní" guláš....

9 0
možnosti

Na ten je ovsem potreba klizka. ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik