Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To já je potkala minulý týden, píše o tom pan Boháček.

1 0
možnosti

Divím se farmářům, že si ty kruhy v obilí nechají líbit. Nevím, že by někdo platil pokutu nebo stanul přes slavným soudem ... Jestli to není důkaz, že to fakt dělají mimoni. :-)

0 0
možnosti

Jestli máte pocit, že nikdo nevysvětlil kruhy /obrazce v obilí, tak vás z toho vyvedu. Právě dělám rešerši na blog s tímhle tématem - vyjde do dvou týdnů v rubrice "věda". Srdečně vás zvu, abyste si to přečetla. Já se bavím už teď, při té rešerši. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dano, na tento blog se moc tesim. Vim, ze jste super-skeptik, ja spis agnostik, jiste veci s jistotou proste nevim.

Prave nedavno, kdyz jsem cetl jeden clanek o kruzich v obili, tak jsem si rikal, ze na tech kruzich prece jen, alespon nekdy, neco byt musi. Prece by nebavilo jistou skupinu lidi stale dokola na vicech mistech na svete si delat z lidi legraci. Mohlo by jit jen o nejaky zvlastni prirodni jev. Nevim?

0 0
možnosti
Foto

Americane to vedi, ale taji. Pokud se Trump stane prezidenten, tak se to dozvi a rekne nam to, protoze on vse, co vi, to vykeca.

2 0
možnosti

Nejste blázen, docela trefně jste popsala skutečnost, což je od neznaboha (sice píšete, že jste věřící) docela dobrý počin. Četla jste někdy knihu Jobovu? Job byl znám, jako bohabojný, ale až na závěr svého utrpení přiznává, že Boha neznal, že o něm pouze slyšel. Není to váš případ?

0 0
možnosti

Méně pozorní lidé věří na mimozemšťany a sdružují se v sektě římskokatolická církev. Křesťani no.

0 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik