Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volila jste ANO, ale použujete pana Okamuru. To je nesmyslné, měla byste raději poučovat pana Babiše.

1 0
možnosti
OK

O38t57a 91K95i12n37c

6. 11. 2017 0:44

Okamuru ani Babiše skutečně nemusím, spíš se mi z nich dělá špatně, ale totéž i z vašich oblíbenců komunistů.

1 0
možnosti

Jen ať to tam Okamura tlačí. Političtí aktivisté alá Klaus sr. I jr. Také nejsou k pomilování, ale když budou znepříjemňovat život technologům moci, tak ať si za to odsypou

0 0
možnosti
JC
AR

Vydržet sedět s Babišem ve vládě vyžadovalo od Sobotky a Bělobrádka mít silný žaludek. Babišovo hulvátské chování i ku svým ministrům totiž bylo neobvyklé. Určitě autorka neví, jak hlasitě a sprostě onen její nynější favorit dokáže se vyjadřovat a vůbec není zvyklý na kritiku. Zvláště pak tu ke které neměl protiargument. I při jednání vlády jeho ministři jej museli oslovovat - šéfe! A u poslanců ANO v parlamentu to bylo samozřejmé;-O. Na ulici mezi lidmi se choval a chová zcela jinak!!

2 1
možnosti
Foto

Ve vládě jsem fakt neseděla, ale na mě působí otřesným dojmem pan Bělobrádek, když nabádá české ženy, že mají přidržet uprchlíkům a Sobotka, to je úlisný bezpáteřní podrazák, i když hovoří spisovně a korektně.Rv

3 4
možnosti
MS

Jj, až se mi chce dojetím brečet jaký je Babiš chudák, že mu ostatní jenom křivdí a nechtějí s ním nic mít. Jenže on jen sklízí, co zasel, madam.

Nikdo ho nenutil k projevům ve sněmovně ve kterých na všechny nadával jací to jsou zloději. Nikdo ho nenutil k udavačským webům, nad kterými se kobliháři tetelili blahem. Nikdo ho nenutil k veřejnému udání, že k majetku přišel legální daňovou ojebávkou, kterou odkopal vznik EET a každý slušný člověk - tedy kromě kobihářů - ví, že daně se přece platí vždy a s tímto heslem jste nadšeně hýkali nad EET, kterým jste závistivě kopali do hospodských. Rv

8 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Sklízí to, co zasel a asi to nebylo tak špatné, když si získal víc jak milon a půl voličů. Kalousek taky sklízí...:-)

1 0
možnosti
Foto

V49l58a86d93a 78V85a71n83e93k

4. 11. 2017 15:32

Mám dotaz,viděla jste dokument Selský rozum? Pokud ANO ,zamyslela jste se nad ním ?

5 0
možnosti
SN

:-)......Dokument Selský rozum je silně tendenční,(jak jinak), a hlavně natočený pro lidi, kteří nemají o zemědělství potuchy ! Je to blaf, kterému může věřit jen hlupák '! !!

1 5
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik