Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Píšete, cituji: "..........Demokracie je o tom, že se menšina podřídí většině. Miloš Zeman byl zvolen prezidentem a kdo to nerespektuje a stále znovu a znovu podněcuje co nejvíc lidí k všelijakým protestům, je to skutečně Demokrat?"

Dál jsem to nečetla, považuji to za ztrátu času a výplod vašeho nekritického obdivu k MZ. 

Ale alespoň ve stručnosti k první citované větě: Miloš Zeman byl zvolen prezidentem přibližně pouhými 26 procenty oprávněných voličů! Což ovšem neznamená, že se může i po vyhraných volbách chovat jako neřízená střela, kdy šlape a neguje všechno, co bylo kdy v tomto národě považováno za národní tradice hodné následování. Opomene-li skutečnost, že i část tehdejších voličů tohoto ješitného, potměšilého a mstivého Zemana je z jeho eskapád a přešlapů znechucena, má pochopitelně 75 procent národa právo kritizovat, aniž by si museli vyslechnout vaše pochybnosti o demokratech.

Jste ale VY vůbec demokratka, když upíráte nespokojeným lidem možnost protestů proti tomu, jak se chová člověk, který by měl národ sjednocovat a sám být morální autoritou.

18 11
možnosti
Foto

Jak se chová pan prezident Zeman se může jevit různým lidem různě. To záleží na jejich toleranci. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Přeju hodně radosti v životě, paní Aleno.[>-]

5 5
možnosti
VH

Ta otázka na začátku článku (zhruba: kdo je a není demokrat) je - podle mého názoru - špatně formulována.

  Správná formulace: Je něco alespoň vzdáleně demokratického na našem současném prezidentovi?  Při záporné odpovědi (a jen ta je pravdivá) ovšem netřeba respektovat volbu.

  Mimochodem: Podstata demokracie je v tom, že většina respektuje menšinu.

  Závěr - zneužije-li kdokoliv státní svátek k pěstování svého kultu osobnosti, k pozvednutí svého uraženého ega, k léčení svých mindráků, je darebákem. A o nic jiného na Albertově 17.11.2015 nešlo.

  PS: Albertov není studentů, to je pravda.  Ovšem kdyby se nedostavil nominální prezident k podpoře darebáků, kteří si Albertov zamluvili, policejní manévry by se nekonaly. Byl to Zeman, kdo znemožnil uctít památku umučených v roce 1939 a zbitých o padesát let později. Pod Zemanem nás budou brzy řezat znova.

17 9
možnosti
TB

"Je něco alespoň vzdáleně demokratického na našem současném prezidentovi?  Při záporné odpovědi (a jen ta je pravdivá).."

A o tom, co je tedy pravda a není, rozhodujete Vy? Jenom Vy? Není to trochu bolševický přístup?

7 1
možnosti
JV

J86i51r37i 31V27r33a12b13e88c

23. 11. 2015 15:52

Supr odkaz "Omlouváme se. Stránku se nepodařilo najít"

Jestli to ale byla oda na ovara ,tak to skoda neni!!!!

1 3
možnosti
VS

A co bylo důvodem těchto akcí, milá dámo? Opilectví pana prezidenta, kterou nám předvedl u korunovačních klenotů! To nebyla mezinárodní ostuda? Co jeho slova, že se vlastně tak moc se na Národní nestalo? A další a další. Pan Zeman vyhrál i slovy, že občany sjednotí. Mezitím je rozeštvává.[>-]

15 12
možnosti
TB

řekl bych, že nejvíce rozeštvávají ti, kteří se dosud nesmířili s vítězstvím Zemana v prezidentských  volbách ;-)

14 9
možnosti

J95a30k31u89b 57Š46o33l75c

23. 11. 2015 13:51

Igor Chaun ode zdi ke zdi. Asi nejtragikomičtější postavička letošního roku.

10 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik