Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a66r46a 15R58a90n16k

24. 11. 2015 0:53

Tak jste se nam po ztrate partnera dala opet do politiky8-o

1 3
možnosti

J31a63r84a 26R20a85n10k

24. 11. 2015 21:27

Proc ty minusy;-)? Pani Flatisova zde sama psala, ze je zase v seznamce, je videt, ze ji nectete, to je chyba:-P

0 0
možnosti

Přečetl jsem pouze pár odstavců na začátku a na konci.

Dál jsem to nečetl, považuji to za ztrátu času a výplod příliš nabubřelého ega paní Faltisové.

4 4
možnosti

Je komické, kolik nabubřelců zde se vyjadřuje o nabubřelosti oponentů, že, pane Roudenský!:-P

2 1
možnosti
Foto

Zkusme to autorko po bodech.

1. Albertov je místo, kde v podstatě začal studentský protest, za který byli zmláceni jak příslušníky Pohotovostního pluku /zvykle ukazované bílé přilby/, tak především tzv. červenými barety, což jsou vojáci, cvičení k likvidaci nepřítele všemi prostředky. Miloš Zeman však mlátící uniformy nazval strejdy z Lidových milicí. Máte pocit, lahodí uchu studentů - třeba i těch, kteří dostali onoho 17.listopadu pendrekem po hlavě ? /včetně dívek/

2. Onu letošní akci na Albertově pořádala obskurní Strana přátel občanů /zemanovci/. Ta nepochybně nemá se 17. listopadem či studenty nic společného. Současně s presidentem tam byla nějaká mladá žena, milující dle vlastních slov Zemana a Putina /toho, co anektoval cizí území/. Navíc, v době oné sametové revoluce nás okupovala Ruská armáda /pozůstatky onoho dočasného pobytu jsou ještě ke spatření. Armáda země, ke které současný president lne láskou přímo mileneckou.

3. Studentský mítink včera byl klidný, důstojný, bez urážek hlavy státu, která naopak 5 dní předtím označila protestující za řvoucí stádo.

4. Zdá se, že současná hlava státu má provokace všeho druhu jako způsob svého raison d´etre. Vyznamenání bývalého komunistického ministra, či pana Ludvíka Karla, v jehož závodě pracovali političtí vězni v podmínkách ruských gulagů, nevzbuzuje u pamětníků příliš libé pocity. Inteligentní člověk by se podobným krokům ve funkci presidenta země vyhnul.

13 3
možnosti

1. Nic o strýcích v uniformě jsem v projevu M. Zemana neslyšel a lidové milice sice připraveny byly, ale nezasahovaly. A červené barety8-o před 26 lety?!? To jste vyčetl kde, prosím vás? 

2. I zde máte velmi špatné informace. SPO tuto akci neorganizovala. Takhle nelže ani ČT. 

Anektování cizího území Putinem, to už je jen takový hloupý foklor vás putinobijců.

" Armáda země, ke které současný president lne láskou přímo mileneckou." I tady máte špatné informace. Sovětský svaz už řadu let neexistuje stejně jako Rudá armáda.

3. Označení řvoucích hulvátů, kteří nedovolí prezidentovi ani promluvit a svůj řev doplní ještě oduševnělým házením vajec je ze strany prezidenta ještě velmi mírné a nekonfliktní.

4. Jak, prosím, souvisí vyznamenávání ze strany prezidenta s jeho projevem na Albertově?

5. Sakra, chlape, nejste vy nějakej zaujatej a nenávistnej? Vždyť vy zde  veřejně šíříte tu  nenávist a netoleranci8-o8-o!! Kdo by to do vás jako mírumilovného a tolerantního   demokrata řekl?;-):-P

9 9
možnosti

No já jsem se díval na fotku z "truc 17. 11" no a tam byli podle mne zejména studenti z univerzity "třetího věku", kteří si určitě pamatují Jana Opletala, Jana Palacha a studenta Šmída v podaní p. Zifčáka. Navíc na tu Zemanovskou oslavu 17.11. se prý chtěl dostavit známý holandský striptér, co se svlékal již na vládě (jak to bylo s honorářem??;-D)  A ten studuje jakou naši VŠ, z čeho žije a platí za něj někdo sociální  a zdravotní pojištění

5 2
možnosti

Je vidět, že jste tam nebyl a fakta vám dodává agentura "Jedna paní povídala";-O

3 5
možnosti

L90i29b63o37r 65S23y66n82e95k

23. 11. 2015 15:57

Tenhle minirežižér ;-D kdo na něho dá? Myslím, že nikdo.

2 1
možnosti

J97i49r42i 13V14r28a49b91e80c

23. 11. 2015 15:40

Spise mel byt nazev blogu " Mstivy Zeman a sila studentu "

6 8
možnosti

Napište si vlastní blog, nazvěte si ho jak chcete a nikoho tu laskavě nemistrujte, pane Sperline!

6 6
možnosti

Paní Faltisová, ode mě máte Karmu. Lidé na Albertově se 17. listopadu samozřejmě chovali slušně. Slušným způsobem podpořili svého prezidenta. Neslušně se tam choval minimálně jeden červenokaretní provokatér, na kterého dala ČT dlouhý záběr. I jinak se snažila naševaše Česká televize prezidenta dehonestovat, když během jeho projevu vložila do záběru výřez s karikaturou Miloše Zemana a loutkou krtečka. Přesto jí to nebylo mnoho platné. Jen se opět znovu ztrapnila jako už tolikrát.

Mimochodem; všimla jste si, s jakou slávou je vnímána návštěva B. Sobotky v Číně? Vzpomínáte si na titulek jednoho z našich deníků cituji: "Návrat užitečného idiota", když se M. Zeman loni vracel z návštěvy Číny? Jak mu za u návštěvu všichni ti praví "demokrati" spílali?

15 9
možnosti

Koho televize dehonestuje, když v dlouhém záběru ukáže neslušně se chovajícího člověka? Toho, proti komu ten člověk protestuje?

2 2
možnosti

Otázka pro autorku: kolikrát při projevech na Albertově 17.11. (mezinárodní den studentstva) zaznělo slovo student?

Nápověda: ani jednou.

Takže se zamyslete, přehodnoťte si svoje myšlenky a pak se s novým blogem vraťte. V případě opaku zůstáváte v řadách nekritických obdivovatelů a podporovatelů rodícího se kultu MZ a Ovčáčkových demokratů.

hezký den.

14 13
možnosti

Naprosto legitimní otázka pro autorku se samo sebou obejde bez odpovědi, ale pochytá šest mínusů. Když si je rozkliknu, zůstávám klidným. Očekávaná jména lidí, kteří nemají co říct. Ovečkova klaka.;-D

3 2
možnosti

Demokracie je v tom, že moc držící většina při svém rozhodování zohledňuje zájmy přehlasovaných menšin.

Ovšem zájmy švarcenberkovců zohledňovat nelze, neboť by vedly ke zničení národa a státu.

11 6
možnosti

A jakápak je ta většina?

2 0
možnosti

P15a88v13e35l 97K90u98l23a

23. 11. 2015 14:26

Hodnotit něčí vzdělanost je od vás dost odvážné :-/

3 3
možnosti
Foto

Já jsem s tím nezačala. Budiš mi polehčující okolností, že to nevidím tak bledě.;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik